İlki 2018 yılında Bursa Teknik Üniversitesinde düzenlenen ‘Bilimsel Araştırmalarda X-Işınları Analiz Teknikleri’ etkinliğinin ikincisi, Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesinde HÜBTAM'da düzenleniyor.

Bixat 2019 Düzenleme Kurulu Başkanı Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şerife Yalçın’ın konuşmasıyla devam eden programda Yalçın, GAP Kalkınma İdaresi’ne ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’na katkılarından dolayıteşekkür etti. Doç. Dr. Yalçın; “Fizik ve ilişkili disiplinlerin ihtiyaç duyduğu tüm konularda eğitim serileri düzenleyerek, alanındayetişmiş akademisyenler ve uzmanları genç araştırmacılarla bir araya getirerek bir farkındalık oluşturmak, bilimsel bilgiyi artırmakve kaynakların doğru kullanılmasını sağlamak yoluyla bilimsel araştırmalara ivme kazandırmak amacıyla bu eğitim programlarınıdüzenliyoruz. Tüm katılımcılarımızın en iyi şekilde programımızdan yararlanmalarını diliyorum” dedi.

Yaklaşık 30 oturumun yer alacağı eğitim programı, 27 Eylül’e kadar devam edecek.

ONLİNE ANALİZ/HİZMET

KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ